Eet jezelf fit en gezond 

Je bent wat je eet. Hoe je je voelt is vaak een rechtstreeks gevolg van je eetpatroon. Gezond en gevarieerd eten is dan ook de sleutel tot meer energie, een betere nachtrust en een blijer en gezonder leven. Dat je er ook nog wat kilo’s mee kwijtspeelt, is mooi meegenomen. Maar wat is gezonde voeding? Je leest en hoort vaak zoveel tegenstrijdige informatie dat veel mensen door het bos de bomen niet meer zien. Gelukkig weten onze coaches wel hoe het zit en wij zijn er om jou te helpen. 

Samen gezellig gezond en lekker eten maken

Onze methode:

Elk mens is anders, en heeft dus ook andere behoeften op het vlak van voeding. Tijdens een gratis intake-gesprek kijken we samen met jou wat je doelstelling is. Afhankelijk daarvan kiezen we voor een of meer van onderstaande methoden. In functie van het traject dat we samen uitstippelen, word je begeleid door onze diëtiste Katrien, onze orthomoleculair therapeut Hilde, onze leefstijlcoach Annehieke of een van onze psychologes, of een combinatie. De sessies kan je individueel, met je gezin of in groep volgen. 

 

Ons aanbod: 

Focus op gezonde voeding:

Kiezen voor gezonde voeding was nog nooit zo moeilijk. Zelfs producten die beweren gezond te zijn, bevatten verborgen suikers en ongezonde toevoegingen. Wij helpen je bij het maken van gezonde keuzes en het aanleren van nieuwe gewoonten. We leggen je niet enkel uit wat je best eet maar ook waarom. 

Focus op gewichtsverlies:

Kilo’s teveel en wil je gewicht verliezen? Wij helpen je om deze op lange termijn kwijt te raken zonder te vervallen in een jojo-effect. We stellen samen een eetschema op dat haalbaar is en past binnen jouw dagelijkse leven. Indien nodig combineren we de begeleiding van onze diëtiste met een sessie ‘mindful eten’ en/of ‘emo-eten’.  

Focus op mindful eten:

Heb je vaak last van eetbuien? Ben je je er niet echt van bewust hoeveel je eet? Met deze techniek leer je weer bewust te genieten van eten. Dit doe je met al je zintuigen zodat eten meer voldoening geeft. Je bouwt een positieve relatie op met voeding en kan terug genieten zonder je schuldig te voelen. 

Weg met eetbuien:

Eet jij ook als je stress hebt? Of verdrietig bent? Of misschien ook wel als je blij bent? Je emoties kunnen een belangrijke trigger vormen om te eten. Dit patroon kun je echter doorbreken en daar gaan we samen aan werken. 

Focus op vegetarisch of veganistisch eten:

Steeds meer mensen kiezen voor deze levensstijl. Wie echter onvoorbereid te werk gaat, kan ernstige voedingstekorten oplopen. Wij leren je hoe je vlees en zuivel verantwoordt kunt vervangen en geven je heel wat handige tips en lekkere receptjes. 

Focus op orthomoleculaire therapie:

Via deze benadering kijken we in de eerste plaats naar de voedingswaarde van je voeding (vitaminen, mineralen en andere bouwstoffen) en hoe je zo veel mogelijk nuttige voedingsstoffen en zo weinig mogelijk schadelijke stoffen kunt opnemen. We beschouwen voeding echt als een medicijn. We proberen zoveel mogelijk preventief te werken maar kunnen ook rond specifieke klachten werken. 

Gezondheidsscreening

Wil je graag een inzicht krijgen in welke factoren jouw evenwicht het meeste verstoren? Dan is een gezondheidsscreening op basis van de ESP Scan misschien iets voor jou!

Focus op sportvoeding:

Wist je dat het succes van sporters voor 70% afhangt van wat ze eten en voor 30% van hun training? Wie intensief sport heeft aangepaste voeding nodig, en dit hangt ook af van je doelstelling. Wil je meer energie tijdens je trainingen of wedstrijden? Of wil je vlotter herstellen van je inspanningen? Wil je je spiermassa verhogen en je vetpercentage verlagen? We bekijken samen wat jij nodig hebt en stellen in functie daarvan een voedingsplan op. 

 

Praktisch: 

Interesse? Neem contact op met Hilde voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Nadien worden de sessies ingepland volgens beschikbaarheid van de verschillende agenda’s 

 

Prijzen? 

  • 1u: €65  (€97,5 voor orhtomoleculaire voeding en sportvoeding met persoonlijk berekend voedingsschema
  • 5u*: 5% korting -> €61.75/u (meest populaire artikel)
  • 10u*: 10% korting -> €58.50/u
  • 15u*: 15%korting -> €55.25/uur
  • Voor sessies op verplaatsing, in duo of kleine groepen maken we een offerte op maat. 

*geen reeks mogelijk op sessies met terugbetaling

  

Zin om je weer fit en gezond te eten? 

Contacteer ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op het nummer 0472/90 27 66 

 

Pin It