Waarom?

Net als velen wil je meer gaan bewegen en gaan sporten? Je droomt ervan om je echt fitter te voelen en minder stress te ervaren. Je wilt je uithouding verhogen, je kracht verhogen en je vetten verbranden. Spijtig genoeg lukt dat niet altijd: Je hebt te weinig tijd, slaagt er niet om het alleen te doen, ...

Wij weten echter dat het wel kan. Circuit training is een efficiënte en effectieve manier van trainen. Samen in groep werkt het extra motiverend. We houden rekening met iedereen zijn niveau, beperkingen, blessures, ... . Oefeningen kunnen dus aangepast worden om het lichter, zwaarder, ... te maken. 

Groepstraining

Wat is cross training?

Als je een andere sport traint dan je hoofdsport dan doe je aan crosstraining. Crosstraining is bedoeld om je algehele fysiek en zwakke schakels aan te pakken. Je conditie bestaat uit snelheid, explosiviteit, kracht, duurkracht, weerstand, uithouding, lenigheid, mobiliteit, evenwicht, coördinatie, ... Uiteraard is dit zeer goed voor je gezondheid en vaak een goede ondersteuning voor een eventuele sport.
Circuittraining is een effectieve en efficiënte manier van crosstraining waar we ook geregeld gebruik van maken. 

Hoe gaan wij te werk?

In onze circuit training gaan we dus heel je lichaam op een efficiënte manier trainen. We starten met een rustige opwarming. Vervolgens worden de krachtoefeningen van de dag overlopen. De oefeningen worden aangepast aan ieders niveau. Deze oefeningen worden vaak in een circuit gestoken. Je gaat dan van de ene oefening naar de anderen over. Zo blijft je hartslag verhoogt en ben je dus gelijktijdig je uithouding aan het verhogen. Niet enkel efficiënt qua tijd maar ook heel effectief. Vervolgens is er een rustige cooldown.

Voor wie is circuit training?

Voor iedereen:

 • ongeacht je huidig niveau
 • die veel energie wilt verbranden
 • die intensief maar ook verantwoord wilt trainen
 • die efficiënt en effectief aan zijn lichaam wilt werken

Iedereen is welkom. We helpen je graag met je techniek en zwakke schakels. Zo maak je het meeste vooruitgang op termijn en voorkomen we blessures. Indien je wenst kan je altijd een personal training sessie inplannen om nog dieper op je werkpunten in te gaan.

Wanneer?

Bekijk onze agenda

Prijs?

 • Proefles: €5
 • Losse beurt: €15
 • 5-beurtenkaart: €60
 • 10-beurtenkaart: €110
 • 20-beurtenkaart: €200
 • sportverzekering voor 365 dagen: €10
 • Er is gedeeltelijke terugbetaling voor sportclubs via de CM. Stuur dit document ingevuld naar je mutualiteit. 

(Beurtenkaarten zijn 6 maanden geldig en kunnen ook gebruikt worden voor de groepslessen Animal FlowSteel Mace & Rope FlowBoksenBBBYogaPilatesStoelgym).

Vragen?

Bel onze lesgever Johan Swennen (0495/37 44 93)

Inschrijven:

Je kan je online inschrijven, via 0472/90 27 66 of via ons contactformulier.

facebook share button
Pin It